Antena Meniu Search
x

Fostul principe Nicolae a primit O LOVITURĂ NĂUCITOARE chiar de la mama sa, Principesa Elena

Conflict între Casa Regală și prinţul dezmoştenit, în ciuda faptului că mama lui Nicolae, Principesa Elena, şi-a exprimat public nemulţumirea.

Vezi și

Conflict între Casa Regală și prinţul dezmoştenit, în ciuda faptului că mama lui Nicolae, Principesa Elena, şi-a exprimat public nemulţumirea faţă de comportamentul fiului său. Iar în momentul de faţă a pornit un adevărat război al comunicatelor.

Principesa Elena a dorit ca toată lumea să ştie că nu aprobă comportamentul mai mult decât discutabil al fiului ei. "Sunt foarte dezamagită și îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul său din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu, Regele Mihai."

Prinţul dezmoştenit nu s-a arătat impresionat de părerea mamei sale, aşa că a contraatacat cu propriul comunicat, pe care l-a semnat Nicholas de Roumanie Medforth-Mills, deşi nu mai are dreptul să se intituleze "Nicolae de România": "Sunt dezamăgit şi profund îndurerat de încrâncenarea membrilor Casei Regale, precum şi a mamei mele, de uşurinţa şi lipsa de respect cu care aceştia aruncă efectiv către presă nişte comunicate agresive şi nejustificate, acum în aceste momente în care ar fi nobil să dăm dovadă de respect şi să trecem peste cine ştie ce ambiţii personale." 

Nicolae nu s-a limitat la câteva cuvinte, ci a lansat şi o serie de acuzaţii, deşi, cu o seară înainte, declarase, tot printr-un mesaj scris, că nu doreşte să se implice în niciun conflict.

Pe acelaşi subiect

"Eu, Nicolae, am vrut doar să îmi văd bunicul şi să-mi iau rămas bun, într-un mod liniştit, respectuos, aşa cum este creştineşte. Nu am fost lăsat nici acum, nici în alte dăţi când am vrut să-l văd. Nici măcar în perioada exilului, noi, bunic şi nepot, nu am fost despărţiţi şi amândoi am preţuit această legătură de sânge. Cunoscându-l atât de bine, nu cred că el este cel care a decis ca noi să nu ne vedem. Dimpotrivă, ştiu că şi-ar fi dorit mult." Asta deşi în comunicatul Principesei Elena scrie negru pe alb.

"I-am transmis, în trecut, lui Nicolae faptul că Regele nu dorește să îl vadă din cauza comportamentului său lipsit de principii morale. (...) La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne, în luna august, tatăl meu mi-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de fiul meu. 

Principesa Elena nu s-a oprit aici. Şi-a acuzat fiul că dă dovadă de dispreţ faţă de România, faţă de poporul ei şi faţă de principiile Casei Regale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Fostul principe Nicolae a primit O LOVITURĂ NĂUCITOARE chiar de la mama sa, Principesa Elena