Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr de 18 ani, confruntare curajoasă cu 4 indivizi care intraseră în casă peste iubita lui, o fată de 17 ani

O tânără de 17 ani, care stătea în chirie, în Târgu Jiu, a fost ţinta a patru indivizi, care au intrat peste ea în casă, în miez de noapte.

de Cristian Ionescu

la 11.11.2019 , 19:13

O tânără de 17 ani, care stătea în chirie, în Târgu Jiu, a fost ţinta a patru indivizi, care au intrat peste ea în casă, în miez de noapte.

Un tânăr de 18 ani, iubitul fetei, se afla şi el în casă la momentul respectiv şi a fost, probabil, singurul motiv pentru care agresorii nu şi-au putut îndeplini planul. Ambii au suferit răni serioase în urma confrutării cu cei patru, însă agresorii au fost nevoiţi să fugă, la un moment dat.

Patru tineri reţinuţi, după ce au intrat în casă peste o fată de 17 ani

Articolul continuă după reclamă

Un cuplu de tineri din Târgu Jiu a fost victima unor indivizi care au intrat în casă peste fata de 17 ani, în miez de noapte. Ambii au suferit răni serioase, însă agresorii au fost nevoiţi să fugă.

Ulterior, poliţiştii din Târgu Jiu au anunţat că au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi tineri, de 18 şi 19 ani, din comuna Negomir, respectiv comuna Licurici, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu,  iar alți doi tineri, de 22 şi 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, respectiv comuna Crasna au fost reţinuţi de poliţişti, fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu, informează igj.ro.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în noaptea de 08/09 noiembrie a.c., tinerii, au pătruns fără drept, în locuinţa închiriată în municipiul Târgu Jiu, a unei tinere, de 17 ani, din comuna Crasna, exercitând acte de violenţă asupra sa şi asupra prietenului său, de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu. În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activități infracționale“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Tânăr de 18 ani, confruntare curajoasă cu 4 indivizi care intraseră în casă peste iubita lui, o fată de 17 ani