Antena Meniu Search
x

Consilierii PNL susţin bugetul propus de Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei: "Ştim că oamenii îşi doresc să ne apucăm de treabă cât mai repede pentru Bucureşti"

Consilierii pe care Partidul Naţional Liberal îi are în componenţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti au anunţat, miercuri dimineaţa, că susţin propunerea de buget a primarului Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei.

de Redactia Observator

la 28.04.2021, 11:10

Nicuşor Dan vrea ca bugetul Primăriei Capitalei să fie aprobat cât mai repede
Nicuşor Dan are nevoie de voturile PNL şi USR Plus pentru a obţine aprobarea bugetului pentru Primăria Capitalei - Hepta
  • Nicuşor Dan are nevoite de voturile PNL şi USR Plus pentru a obţine aprobarea bugetului pentru Primăria Bucureşti.

Mesajul transmis de consilierii PNL s-a vrut a fi în special pentru consilierii USR Plus care au solicitat ca Nicuşor Dan să-şi retragă propunerea de buget pe motiv că "nu respectă realizarea obiectivelor asumate în faţa bucureştenilor".

Totuşi, conform Mediafax, dacă Horia Tomescu, viceprimar din partea USR Plus, susţine că "avem motive să credem că estimările de venituri nu sunt realistice", Diana Mardarovici, consilier din partea Partidului Naţional Liberal, spune că "noi înţelegem să fim alături de eforturile depuse de primar în toate momentele în care are nevoie de sprijin şi de înţelegere".

Mai mult, Diana Mardarovici anunţă că "suntem parteneri corecţi ai primarului" şi că "avem aşteptările noastre faţă de ceea ce trebuie făcut, dar nu rezolvăm lucrurile decât lucrând împreună. Facem acest lucru din respect pentru primar şi, mai ales, din respect pentru bucureşteni. Ştim că ei doresc să ne apucăm de treabă cât mai repede pentru Bucureşti".

Semnal de alarmă în legătură cu posibilitatea ca bugetul Primăriei Bucureşti să nu fie aprobat

Un semnal de alarmă este tras de Sorin Purcărea, preşedintele Comisiei de buget, care a ţinut să precizeze că "dacă bugetul Primăriei Bucureşti nu este votat, instituţia nu primeşte, la începutul lunii mai, cotele defalcate din impozitul pe venit". Purcărea anunţă că banii respectivi ar ajuta Primăria Bucureşti să revină la nivelul de lucru dorit şi a amintit atât de datoriile pe care instituţia le are de acoperit, dar şi de numeroasele proiecte începute în mandatele precedente şi nefinalizate.

Rămâne de văzut dacă proiectul de buget al Primăriei Bucureşti va fi votat, fiind nevoie, în acest sens, ca reprezentanţii USR Plus să aprobe proiectul cot la cot cu cei de la PNL.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Consilierii PNL susţin bugetul propus de Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei: "Ştim că oamenii îşi doresc să ne apucăm de treabă cât mai repede pentru Bucureşti"