Antena Meniu Search
x

Constănțean uitat de autorități în autoizolare: „Îmi este frică să nu fiu amendat când voi ieși din casă!”

Un constanțean, care lucra ca șofer de camion în Olanda, susține că a fost uitat de autorități după ce a intrat în autoizolare, imediat de la sosirea în țară, pentru a nu pune viața celor dragi în pericol.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.04.2020, 11:21

Constantean uitat de autoritati in autoizolare - istockphoto.com / imagine ilustrativă
  • Cosmin C. s-a întors în țară la începutul lunii aprilie, din Olanda
  • De când a intrat în autoizolare, nimeni nu s-a interesat de starea sa de sănătate

Un constănțean, care lucra ca șofer de camion în Olanda, susține că a fost uitat de autorități după ce a intrat în autoizolare, imediat de la sosirea în țară, pentru a nu pune viața celor dragi în pericol.

Cosmin C. s-a întors în țară la începutul lunii aprilie, din Olanda. După ce a completat declarația pe propria răspundere la intrarea în țară, pe Aeroportul Otopeni, constănțeanul a intrat în izolare pentru 14 zile.

”De atunci  (3 aprilie - n.r.) și până în prezent, nu m-a băgat nimeni în seamă. Vineri, 17 aprilie, trebuie să ies din izolare. Am sunat la ISU, Poliție, DSP, 112, dar nimeni nu știe nimic. Mi s-a spus că va veni cineva să mă vadă doar dacă îmi este rău, dar nu am prezentat deloc simptome. Eu nu m-am dus acasă, pentru că mama mea este în vârstă și nu vreau să fie un pericol", a declarat acesta pentru replicaonline.ro.

Între timp, constănțeanul a stat de vorbă și cu alți colegi care i-au spus că au fost controlați de polițiști și că urmau să primească o hârtie din partea autorităților cu ajutorul căreia să dovedească că au respectat perioada de izolare.

"Sâmbătă ar trebui să mă duc acasă, dar nu știu ce să fac. Îmi este frică să nu fiu amendat, când o să ies din casă, pentru că nimeni nu îmi spune nimic. Am colegi șoferi care îmi spun că au primit vizite din partea polițiștilor, pentru a-i controla dacă respectă izolarea”, a mai spus Cosmin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Constănțean uitat de autorități în autoizolare: „Îmi este frică să nu fiu amendat când voi ieși din casă!”