Antena Meniu Search
x

Continuă căutările fetei dispărute!

Claudia, copila de 16 ani, dispărută din căminul colegiului unde era elevă în clasa a 11-a, e căutată cu disperare. Rudele i-au găsit rolele şi ochelarii de soare pe digul de lângă râul Bistriţa. Şi bănuiesc că fata s-ar fi înecat.

Vezi și

Claudia, copila de 16 ani, dispărută din căminul colegiului unde era elevă în clasa a 11-a, e căutată cu disperare. Rudele i-au găsit rolele şi ochelarii de soare pe digul de lângă râul Bistriţa. Şi bănuiesc că fata s-ar fi înecat. 

O caută scafandrii, o caută şi tatăl. El bate la pas digul în lung şi-n lat, doar va primi vreun semn că fiica lui e în viaţă. Fata a plecat din cămin cu lacrimi în ochi, după o ceartă cu un prieten. Şi mai avea o suferinţă! Părinţii s-au despărţit, mama a plecat în Italia, iar tatăl şi-a refăcut viaţa cu o altă femeie

Cu jumătate din suflet mai speră să o găsească, în viaţă, pe Claudia, fiica lui de 16 ani. Cu cealaltă jumătate se teme că scafandrii îi vor scoate trupul neînsufleţit din râu.

Joi dimineaţă, în locul unde tatăl aşteaptă acum împietrit de durere un semn că fiica lui trăieşte, rudele au găsit rolele şi ochelarii de soare ai fetei.

Cu o seară înainte, Claudia a ieşit să se plimbe prin oraş cu rolele. Se certase înainte cu un prieten. După câteva ore, le-ar fi trimis colegelor de cameră un mesaj suspect pe telefonul mobil.Abia dimineaţă, când au văzut că prietena lor nu s-a întors în cămin, fetele au anunţat pedagogul, iar apoi poliţia. Claudia ar fi suferit în tăcere după divorţul părinţilor şi plecarea mamei în Italia. De câteva luni, avea grijă şi de sora mai mică.

Tatăl ei a adus altă femeie în casă, din a treia zi de Paşti. Asta a afectat-o cel mai tare.Cele mai recente mesaje lăsate de fată pe contul ei de Facebook trădează şi o suferinţă din dragoste.

Fata a fost căutată astăzi în râul Bistriţa cu scafandri. Tatăl, încă în doliu după moartea unei rude, se teme ca fata să nu fi fost convinsă de mamă să fugă de acasă. În camera de cămin şi-a lăsat însă lucrurile şi banii.

Trei colege de şcoală îşi adună într-o îmbrăţişare durererea pe care le-a lăsat-o în suflet Claudia, odată cu dispariţia ei. Altele i-au scris mesaje pe o reţea de socializare în care o imploră să se întoarcă acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Continuă căutările fetei dispărute!