Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Control la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce curtea unităţii medicale s-a transformat în morgă pentru decedaţii de Covid

A fost control la Spitalului Judeţean Constanţa, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu morţi de COVID scoşi pe aleile unităţii medicale. Consiliul Judeţean a trimis o comisie mixtă de control la morga spitalului pentru a vedea cum s-a ajuns în această situaţie. În urma verificărilor, au fost dispuse o serie de măsuri.

de Andreea Filip

la 15.12.2020 , 15:30

  • Control la Spitalul Judeţean din Constanţa, după depistarea unor nereguli la morga spitalului
  • Oamenii se plâng că reuşesc să îşi identifice rudele decedate abia după câteva zile

Amenajarea unui spaţiu special în zona celor două containere frigorigice, acolo unde deţinătorii pot identifica într-un mod decent rudele decedate. De asemenea, clarificarea de urgenţă a persoanelor neidentificate, totul după ce zilele trecute oamenii reclamau faptul că au reuşit să îşi identifice rudele abia după trei zile. 

Se doreşte şi desemnarea unei persoane care să stea de vorbă cu aparţinătorii, să sfătuiască rudele, după ce mai multe persoane au reclamat că au fost nevoite să ofere mai multe sume de bani pentru a primi anumite informaţii. 

Toate măsurile se doresc să fie luate în perioada următoare, în urma unui control efectuat de Consiliul Judeţean, după ce au apărut mai multe imagini de la morga Spitalului Judeţean, când rudele persoanelor decedate au trebuit să le identifice în faţa instituţiei. 

Vezi și
Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Control la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce curtea unităţii medicale s-a transformat în morgă pentru decedaţii de Covid