Antena Meniu Search
x

REVOLTĂTOR Copacul care a ucis un om în timpul furtunii din Bucureşti trebuia tăiat de acum un an

Deşi mult mai calmă decât au anunţat autorităţile, furtuna care a lovit Capitala a ucis un tată chiar de ziua fetiţei sale.

Vezi și

Deşi mult mai calmă decât au anunţat autorităţile, furtuna care a lovit Capitala a ucis un tată chiar de ziua fetiţei sale. La 42 de ani, Ion Buradel a murit strivit de un copac secular doborât de vânt. Ar fi putut să cadă oricând, spun martorii. Proprietarii fabricii de ciocolată, în curtea căreia se afla plopul, primiseră aviz să-l taie de aproape un an, dar nimeni n-a făcut nimic! Abia ieri, în toiul avertizărilor, l-au împrejmuit cu o bandă de avertizare. 

A murit sub ochii familiei sale. La doi paşi de fetiţa lui pe care o sărbătorea. Împlininse 13 ani şi venise împreună cu tatăl ei tocmai din Giurgiu, să împartă tortul cu verişorii. Dar când au ieşit din maşină, o rafală de vânt a doborât copacul secular. Copila apucase să fugă. Când s-a întors, şi-a văzut tatăl strivit sub trunchiul uriaş.

Copacul era în curtea unei mari fabrici de ciocolată. Era putred de ani de zile şi risca sa cadă chiar şi la o adiere de vânt. Proprietarii au venit abia după atenţionarea meteorologilor şi au împrejmuit zona. Deşi primiseră de aproape un an un prim aviz din partea primăriei să-l taie.

La audieri, proprietarii fabricii de ciocolată ar fi spus că încercau să găsească o firmă care să se ocupe de toaletarea plopului. 

La 42 de ani, Ion a fost a 11-a victimă a furtunilor care au lovit ţara în ultima săptămână. Moartea lui este acum subiect de anchetă penală într-un dosar de ucidere din culpă.

Reporterii Observator au încercat să obţină o reacţie din partea reprezentanţilor fabricii de ciocolată, dar până la această oră, nu a răspuns nimeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » REVOLTĂTOR Copacul care a ucis un om în timpul furtunii din Bucureşti trebuia tăiat de acum un an