Antena Meniu Search
x

Gucci și Nakashima au deschis spectacolul la Săptămâna Modei de la Milano

De la New York şi Londra, marii designeri ajung în aceste zile la Milano. Acolo, săptămâna modei a debutat cu o colecţie non-conformistă realizată de casa de mo

Vezi și

De la New York şi Londra, marii designeri ajung în aceste zile la Milano. Acolo, săptămâna modei a debutat cu o colecţie non-conformistă realizată de casa de modă Gucci. Într-un decor care aminteşte de Grecia Antică, modele alese pe sprânceană au prezentat ţinutele faimosului creator.

Casa florentină Gucci, înfiinţată în 1921, a deschis spectacolul în prima zi a Săptămânei Modei de la Milano. Modelele au defilat printre statui inspirate din Roma sau Egiptul Antic, pe muzică electronică. Au purtat de la piese strălucitoare, până la blănuri, fuste lungi, ochelari şi pălării, toate combinate excentric. 

Foarte aşteptată a fost şi colecţia primăvară-vară de la Byblos. Designerul Manuel Facchini a mărturisit că s-a inspirat din moda faimoaselor gheişe japoneze şi din hainele purtate de personajele din filmul "Kill Bill". 

Japonezul Atsushi Nakashima a mizat pe forme geometrice şi hainele cu fermoar, atât pentru colecţia feminină cât şi pentru cea masculină. 

Designerul Alessandro Dell'Acqua s-a inspirat şi el din modelul femeii puternice cu noua sa colecţie, sub brandul Nomber 21. În stilul său deja consacrat, creatorul a introdus elemente masculine în ţinute. Iar accesoriul aproape nelipsit a fost gluga. Designerul şi-a sărbătorit cea de-a 21-a zi de naştere pe podiumul de la Milano. Săptămâna modei se încheie pe 26 septembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Gucci și Nakashima au deschis spectacolul la Săptămâna Modei de la Milano