Antena Meniu Search
x

Copii de clasa întâi, jefuiţi şi bătuţi crunt într-o şcoală din Neamţ de elevi mai mari. Directorul şcolii va cere ajutorul Poliţiei

Elevii de clasa întâi ai unei şcoli din Neamţ ar fi fost jefuiţi şi băuţi crunt de elevi mai mari, potrivit mai multor părinţi, care au apelat la jutorul presei locale.

Elevii de clasa întâi ai unei şcoli din Neamţ ar fi fost jefuiţi şi băuţi crunt de elevi mai mari, potrivit mai multor părinţi, care au apelat la jutorul presei locale.

Copiii tâlhăriţi ar fi ajuns acasă plini de vânătăi şi speriaţi de ce s-a întâmplat la şcoală. Totul ar fi avut loc în incinta Liceului Tehnologic „Arhimandrit Chiriac Nicolau” din comuna Vânători-Neamţ.

"Bat copii şi-i tâlhăresc. Nici acum nu există om de serviciu în şcoală. Copilul meu a fost bătut de aceşti romi. Este în clasa I. Nu mi-a zis el, dar mi-au spus colegii lui. Are vânătăi pe corp. Are 18 kg băieţelul meu. I-au pus picioarele pe piept. A fost bătut pe holul şcolii, în faţa clasei. Colegii lui au anunţat profesoara. În spatele şcolii, un părinte a observat într-o zi că mai mulţi elevi rromi de la liceu buzunăreau mai mulţi elevi mici, iar săracii copii ţipau ca din gură de şarpe şi plângeau. Şi eu şi ceilalţi părinţi de la clasa unde învaţă copilul meu vom strânge semnături şi o să depunem plângeri la Poliţia Locală şi la postul de poliţie din comună. Că văd că poliţiştii nu fac nimic, nici dacă tragi cu tunul nu se mişcă din postul de poliţie. Dacă nu se rezolvă situaţia, îmi voi muta copilul la o şcoală din Târgu-Neamţ. Nu vreau să îmi fie traumatizat copilul din clasa întâi”, a declarat Mihai Tanasă, tatăl unui băiat din clasa I.

Directorul liceului confirmă incidentele: "Am avut evenimente nedorite, asta din lipsă de personal nedidactic şi din lipsă de pază. Nu avem paznic. Vom solicita, printr-o adresă, ajutorul Poliţiei Naţionale, Poliţiei Locale şi subunităţii de jandarmi din Târgu-Neamţ, care are post şi pe raza comunei noastre. Urmează ca acei tineri care au săvârşit astfel de fapte regretabile să fie identificaţi, iar vinovaţii să suporte consecinţele. Dacă printre ei se demonstrează că sunt şi elevi de-ai şcolii noastre, şi aceştia vor suporta consecinţele”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Copii de clasa întâi, jefuiţi şi bătuţi crunt într-o şcoală din Neamţ de elevi mai mari. Directorul şcolii va cere ajutorul Poliţiei