Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copiii din era vitezei n-au auzit de sotron

Noi am crescut cu cheia de gat. Ei cresc cu gadget-ul. Copiii din era vitezei nu sunt pasionati de jocurile simple si n-au auzit vreodata de sotron. Jocurile Hi-tech le-au schimbat total copilaria. Doar butoanele ii fac atenti si nu-i plictisesc. Culmea, parintii isi recunosc vina.

de Redactia Observator

la 02.06.2013 , 20:19

Sotronul este pe cale de dispatitie. Tableta este mult mai distractiva. De fapt, aparate cu multe butoane castiga in fata oricarui joc din copilaria parintilor si a bunicilor.

Ce efecte au asupra copiilor? Le pun rabdarea si atentia la incercare. Parintii incearca sa fie in pas cu moda, sa le usureze munca si sa ii bucure. Chiar daca isi recunosc vina, tot nu se pot abtine. Dau pe un gadget intre 500 si 2000 de lei.

Specialistii spun ca noile jocuri digitale sunt bune doar atata timp cat sunt educative. Altfel, nu. Insa, din lipsa de timp, parintii pedaleaza si mai tare pe schimbare. Au ajuns sa apeleze chiar si la servicii de urgenta pentru copii, cat timp au ei treaba in oras. Acest serviciu este disponibil la o singura cresa din Capitala. Este gratis, insa nu poate fi utilizat decat de doua ori intr-un an.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Copiii din era vitezei n-au auzit de sotron