Antena Meniu Search
x

Copil de trei ani, salvat de prietenul cu 11 ani mai mare

Scene dramatice, astazi, la Segarcea. Un copil de numai trei ani, care a cazut intr-o fantana, a fost salvat de prietenul sau mai mare. Prins in funii groase, baiatul de 14 ani a fost coborat de echipele de interventie in fantana pana l-a prins pe micut

Vezi și

Doua ore a stat baietelul pana sa fie salvat de prietenul sau mai mare. In joaca, Gabriel s-a urcat pe fantana si a cazut. A ramas prins, intre peretii de ciment, deasupra apei. Daca nu ar fi tipat, nu l-ar fi auzit nimeni. “El s-a jucat cu fratele lui prin gradina si ce a cautat acolo nu pot sa-mi dau seama”, a spus tatal copilului.

Parintii au chemat imediat ajutoare. Minute bune au incercat, in zadar, echipele de interventie sa-l scoata pe copil din fantana. 30 de oameni au sapat gropi adanci in jurul putului, in speranta ca vor putea sa ajunga la el. Salvarea a venit insa de la Cristi, un baiat de numai 14 ani care si-a riscat viata pentru prietenul lui. Prins bine in funii groase, Cristi a fost coborat in fantana. Centimetru cu centmetru. Cand a ajuns la Gabriel, a strigat. “Am intrat acolo, am dat de doua ori din picioare sa ma scoata si l-am apucat de maini. Si l-am scos”, a povestit baiatul.

Au fost cele mai emotionante momnete din viata lui Cristi.“E putin spus erou. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si tot ce-si doreste el pe lumea asta”, a mai afirmat tatal celui mic.

“In 18 ani de experienta, cred ca este cel mai greu caz pe care l-am avut”, a precizat Catalin Maziu, de la ISU Dolj. Gabriel a primit primele ingrijiri la spitalul din Segarcea. Apoi, un elicopter SMURD l-a transportat la un spital din Craiova.

A primit oxigen, insa si a supravietuit. Acum este in afara oricarui pericol. Si el si parintii lui ii multumi toata viata eroului de 14 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Copil de trei ani, salvat de prietenul cu 11 ani mai mare