Antena Meniu Search
x

Video Copil de 6 ani, în stare gravă după ce a fost muşcat de câinele familiei

Incident grav într-o familie din judetul Iaşi. Un copil de doar 6 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost muşcat de câinele familiei. A fost nevoie de ajutorul unui elicopter pentru ca micuţul să fie transportat la timp la spital. 

de Redactia Observator

la 17.05.2021, 14:26

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Incidentul a avut loc aseară în localitatea Bahlui, din județul Iași. Părinții făceau treabă prin curte, în timp ce copilul de numai 6 ani se juca cu cățelul familiei. Potrivit familiei, cățelul, de talie medie, era legat, în momentul în care s-a produs tragedia. Din cauza rănilor grave, medicii au fost nevoiți să îi amputeze un deget. 

Copilul prezintă multiple plăgi mușcate pe scalp, în regiunea cervicală, dar și pe mâini.

Clara Mihociu - reporter: Băiatul în vârstă de 6 ani este acum internat la Spitalul de Pediatrie, a fost supus pe timpul nopții mai multor intervenții chirurgicale, mai ales în zona capului, unde avea răni grave, dar a fost nevoie și ca medicii  să îi amputeze parțial un deget de la una dintre mâini, Totul s-a întâmplat seara trecută, în jurul orei 19. Copilul se afla în curte împreună cu părinții, care aveau treabă. L-au lăsat pe acesta sa se joace cu câinele familiei, cu care copilul se mai jucase și înainte și pentru că nu atacase pe nimeni, părinții nu s-au gândit vreo secundă că cel mi ar fi în vreun pericol. L-au auzit țipând și și-au dat seama că ceva nu este în regulă. L-au găsit rănit, fiind mușcat în mai multe locuri de către câine.

Imediat au sunat la 112. Au venit la fața locului atât medicii, cât și polițiștii. Copilul a fost transportat până la Iași cu un elicopter SMURD și este în stare stabilă, la spital.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Copil de 6 ani, în stare gravă după ce a fost muşcat de câinele familiei