Antena Meniu Search
x

Al treilea copil dispărut în Drobeta-Turnu Severin, în doar 24 de ore

Un copil de 12 ani a fost dat dispărut în Drobeta-Turnu Severin. Anunțul Poliției vine la doar o zi după ce Andreea şi Cristina, două fete în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au plecat dintr-un centru de plasament și nu s-au mai întors.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.08.2019, 20:19

Un copil de 12 ani a fost dat dispărut în Drobeta-Turnu Severin. Anunțul Poliției vine la doar o zi după ce Andreea şi Cristina, două fete în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au plecat dintr-un centru de plasament și nu s-au mai întors.

Update 20:20 În urma activităților desfășurate de către polițiști, cei trei minori au fost găsiți în zona "autogara" din Drobeta-Turnu Severin.

Știrea inițială:

Poliția din Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, marți, de către o femeie din municipiu cu privire la faptul că finul său, Pușcașu Ionuț Costel Valentin, de 12 ani, din aceeași localitate, a plecat de la domiciliu în data de 26 august, în intervalul orar 05:00-06:00, și nu a mai revenit. 

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național, semnalmentele acestuia fiind comunicate polițiștilor aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publică, dar și altor structuri în vederea identificării.

Băiatul are ochi căprui, aproximativ 1,50 metri înălțime, aproximativ 50 de kg, păr șaten spre brunet. La momentul dispariției purta blugi scurți, de culoare albastră, tricou negru – albăstrui, încalțăminte sport. 

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Andreea și Cristina, dispărute fără urmă

Andreea şi Cristina, două fete în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au fost date în urmărire naţională şi sunt căutate de Poliţie, după ce au dispărută fără urmă, duminică seara.

Fete dispărute în Drobeta-Turnu Severin

Cele două fete se aflau într-un centru de plasament din Drobeta-Turnu Severin, iar duminică în jurul orei 21.00 s-au învoit pentru câteva ore, însă nu s-au mai întors.

Andreea Sofica Vartic are o înălţime de 1,67 metri, aproximativ 63 de kilograme, ochi căprui, părul şaten drept şi faţa rotundă.

Cristina Georgiana Disculescu are o înălţime de 1,50 metri, aproximativ 65 kilograme, ochi căprui şi părul şaten lung.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Al treilea copil dispărut în Drobeta-Turnu Severin, în doar 24 de ore