Antena Meniu Search
x

Copil dispărut în Munţii Retezat

Panică şi căutări disperate în aceste clipe în Munţii Retezat şi pe lacul Gura Apei din Hunedoara. O copilă de 14 ani de la Centrul de Plasament din Lupeni a dispărut în zonă.

Vezi și

 Panică şi căutări disperate în aceste clipe în Munţii Retezat şi pe lacul Gura Apei din Hunedoara. O copilă de 14 ani de la Centrul de Plasament din Lupeni a dispărut în zonă. Era într-o tabără cu corturile, organizată de Parohia Ortodoxă Lupeni.

Preotul trebuia să se ocupe de ei, desigur, pentru că el îi însoţea pe copii. Nu se ştie însă cum a dispărut copilul de sub ochii lui. Fata, pe numele ei Daliana Rădoi, era cu alţi cinci copii într-o tabăra de vară de două zile.

Ajunseseră pe data de 19 august. A doua zi însă, adică miercuri, pe 20 august, copila n-a mai fost de găsit. Preotul a anunţat un salvamont din zonă şi toţi au început să o caute. Vestea dispariţiei a ajuns însă abia ieri la Centrul de plasament Lupeni şi tot atunci au fost anunţate oficial autorităţile.

Pe urmele fetei, la fel ca ieri, au plecat şi azi dimineaţă mai multe echipe mixte de jandarmi montani şi salvamontişti. Ei o caută peste tot în Munţii Retezat, dar şi în apele dimprejur. Fata provine dintr-o familie dezorganizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Copil dispărut în Munţii Retezat