Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil salvat, dupa negocieri cu Raed Arafat

Medicii unui echipaj SMURD au fost, astazi, si psihologi. A fost nevoie de ceva timp sa o convinga pe mama unui baietel de doi ani, cu arsuri grave, sa-i lase sa decoleze de la Botosani la Bucuresti.

de Redactia Observator

la 13.06.2013 , 20:58

Femeia a refuzat ca elicopterul in care se afla copilul ei sa plece fara ea. Insa a devenit mai intelegatoare dupa ce medicii au vorbit cu secretarul de stat, Raed Arafat, si i s-a asigurat si ei transportul.

Minute in sir s-au chinui medicii de la SMURD sa o convinga pe mama ce e mai bine pentru propriul ei copil. Fiecare secunda conta pentru sanatatea si chiar viata baiatului de doi ani.

Asa ca unul dintre medici a gasit solutia pentru salvarea copilului. Si nu una medicala, ci transport pentru mama pana la Bucuresti.

Vezi și

“Am trimis mama la Bucuresti cu o masina, putea sa mearga si cu alt mijloc. Dar ca sa putem sa salvam copilul am reusit sa facem acest lucru. Altfel, mama era vehement impotriva sa lase copilul sa plece”, a declarat Raed Arafat.

Copilul a ajuns la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgente „Mavromati", dupa ce, intr-o clipa de neatentie a mamei, a tras oala cu apa clocotita de pe foc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Copil salvat, dupa negocieri cu Raed Arafat