Antena Meniu Search
x

Copilul de 5 ani ucis pe o trecere de pietoni din Suceava, condus pe ultimul lui drum

Mario, îngerul de doar cinci ani ucis pe o trecere de pietoni din Suceava, a fost condus pe ultimul lui drum de zeci de oameni.

Vezi și

 Mario, îngerul de doar cinci ani ucis pe o trecere de pietoni din Suceava, a fost condus pe ultimul lui drum de zeci de oameni.

Presărat cu lacrimi, ultimul drum al lui Mario a fost deschis de prietenii lui de joacă. Mama băiatului abia mai are putere să plângă. Rudele au purtat-o mai mult pe braţe.

Printre familie şi apropiaţi, în cortegiul lui Mario au intrat şi oameni care au fost martorii cumplitului accident. Durerea parcă a transformat-o în stană de piatră pe verişoara băiatului. Tânăra nu-şi revine din şoc de când maşina condusă de un şofer neatent i-a smuls copilul din mână.

Rudele lui Mario spun că şoferul vinovat a păstrat distanţa, după ce a încercat să le cumpere iertarea cu 5 mii de lei. Bărbatul e anchetat în libertate. Le-a spus poliţiştilor că-şi căuta inhalatorul în momentul în care a lovit în plin femeia şi copilul care traversau regulamentar.

Pentru copilul de 5 ani ucis fără vină, slujba a fost specială. Mario era singurul copil al familiei. Ar fi împlinit în septembrie 6 ani şi urma să meargă la şcoală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » Copilul de 5 ani ucis pe o trecere de pietoni din Suceava, condus pe ultimul lui drum