Antena Meniu Search
x

Corneliu Vadim Tudor a primit de ziua lui un nou dosar penal!

De ziua lui, Tribunul a primit cadou un alt dosar penal. Din cauza lui Gigi Becali, care a eliberat locul de europarlamentar, iar oamenii din partid au râvnit la el. Corneliu Vadim Tudor este învinuit de fals, uz de fals şi abuz în serviciu.

Vezi și

Pentru că, spun ancheatorii, ar fi dat locul lui Becali cui nu se cuvenea. "Da, da, sunt un mare falsificator, să ştii.Eu mi-am însuşit Hamlet de Shakespeare şi Divina Comedia", a spus, ironic, Vadim. 

"Să le fie ruşine celor din Parchetul General. De ziua mea îmi trimit un cadou otrăvit, ieri a fost ziua mea!", a continuat Vadim, care a fost reclamat la Parchet de o colegă de partid. 

"E vorba despre doamna aproape septuagenară Angela Bălan, supărată că nu i-am dat ei postul lui Gigi Becali", explică Vadim. 

Dan Zamfirescu a fost trimis în parlamentul european pe locul lui Becali. Şi pe salariul de 8.000 de euro, plus diurna de 157 de euro. Iar foştii colegi din PRM s-au aruncat asupra lui Vadim.

Dosarul a fost disjuns dintr-altul. Un fost asistent al eurodeputatului, Cezar Cătălin Marin, susţine că liderul PRM nu i-ar fi dat salariul din 2009.

Şi că şi-ar fi însuşit cei 40.000 de euro plătiţi de Parlamentul european pentru salariul său, după ce i-ar fi falsificat semnătura pe contractele de muncă.

Acum, Tribunul ştie şi că e urmărit penal în al treilea dosar, pentru fals, uz de fals şi abuz în serviciu. A aflat în ziua în care a împlinit 64 de ani. N-a mai avut chef de petrecere, dar a acceptat darurile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Corneliu Vadim Tudor a primit de ziua lui un nou dosar penal!