Antena Meniu Search
x

Corul Madrigal din Bucureşti, primul concert cu spectatori

După mai multe luni de pauză forţată din cauza pandemiei, Corul Madrigal din Bucureşti a putut susţine în sfârşit primul concert cu spectatori. S-a întâmplat în amfiteatrul Mihai Eminescu, din Capitală. Totul cu respectarea normelor sanitare.

de Redactia Observator

la 22.07.2020, 11:20

Vezi și
  • Primul spectacol în aer liber fusese programat cu două zile în urmă.
  • Ploile torenţiale au amânat însă debutul noii stagiuni.

În faţa spectatorilor nerăbdători, corul madrigal a oferit un spectacol al cântecului, dar şi al costumelor tradiţionale româneşti. Tema concertului a fost muzica inspirată din folclor.

Amalia Nicolau, naistă: Ne-au lipsit concertele și pot spune că este o mare bucurie și o onoare să cânt în această seară alături de corul Madrigal pe această frumoasă scenă a Amfiteatrului Mihai Eminescu.

Primul spectacol în aer liber fusese programat cu două zile în urmă. Ploile torenţiale au amânat însă debutul noii stagiuni. Un chin în plus pentru spectatorii dornici de concerte.

Spectatorii au stat la distanţă unul de altul în tribunele amfiteatrului. În acelaşi mod se vor desfăşura şi restul concertelor programate pentru vara aceasta. Vor fi cinci spectacole, până pe data de 16 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Corul Madrigal din Bucureşti, primul concert cu spectatori