Antena Meniu Search
x

O mamă a fost ucisă în timp ce se plimba pe stradă cu bebelușul în cărucior, în Belgia

O tânără de 26 de ani a fost înjunghiată mortal duminică seara, într-un cartier din Evere (Belgia), în timp ce se plimba pe stradă cu bebeluşul în cărucior.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 18:09

Tânăra ucisă în Belgia avea doar 26 de ani
Tânăra a fost ucisă pe o stradă unde atmosfera, în mod normal, este una extrem de liniştită - Google Street View via La Libre
  • Tânăra ucisă în Belgia avea doar 26 de ani.

O tragedie fără margini a îndoliat, duminică seara, un întreg cartier din Evere (Belgia), o tânără în vârstă de numai 26 de ani fiind înjunghiată mortal în plină stradă.

Conform La Libre, femeia se plimba liniştită cu bebeluşul pe stradă în momentul în care a fost înjunghiată, din senin, în gât cu un obiect ascuţit, cel mai probabil un briceag.

Martorii au solicitat intervenţia de urgenţă a medicilor, însă victima nu a mai putut fi resuscitată, femeia murind la spital, din cauza hemoragiei masive.

Bebeluşul nu a fost afectat fizic în timpul atacului, însă rudele tinerei au fost extrem de afectate de tragedie astfel că au primit ajutor de specialitate pentru a putea trece peste momentul extrem de dificil.

Autorităţile locale, mesaj de condoleanţe pentru familia tinerei

Poliţiştii au demarat o anchetă la faţa locului, iar procurorii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de omor. Un suspect a fost deja reţinut în acest caz, însă nu a fost prezentată, încă, legătura dintre el şi victimă.

Autorităţile locale au transmis un mesaj de condoleanţe familiei îndoliate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » O mamă a fost ucisă în timp ce se plimba pe stradă cu bebelușul în cărucior, în Belgia