Antena Meniu Search
x

O mamă şi fiul său, găsiţi morţi într-o casă din Anglia. Cei doi fuseseră înjunghiaţi de fostul iubit al femeii

Dramă fără margini într-o familie, unde o mamă de 26 de ani şi fiul său de nouă ani au fost găsiţi morţi în casă, după ce au fost înjunghiaţi de fostul partener al femeii.

de Monica Palade

la 02.06.2021, 09:59

O mamă şi fiul său, găsiţi morţi într-o casă din Anglia. Cei doi fuseseră înjunghiaţi de fostul iubit al femeii - Facebook

Bethany Vincent şi Darren 'DJ' Henson au fost descoperiţi morţi, după ce vecinii au auzit ţipete de bebeluş venind din casa din Louth, Lincolnshire, Anglia.

Micuţul nu a fost rănit şi acum se află în grija familiei lui Bethany, care încearcă să îşi revină după pierderea uriaşă.

Astăzi, părinţii tinerei, Darren şi Caroline Vincent, sunt consolaţi de rude în casa lor din apropierea Capelei St Leonards.

O adevărată tragedie

Pe acelaşi subiect

Mătuşa lui Bethany a declarat pentru The Sun: „Este cumplit. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Abia m-am întors din vacanţă şi trebuie să fiu alături de sora mea. Suntem distruşi. Nu înţelegem ce s-a întâmplat şi de ce, nu putem înţelege. Este de nesuportat”.

Oamenii legii l-au arestat pe Daniel Boulton, fostul iubit al lui Bethany, după o vânătoare de 16 ore. Boulton ar fi înjunghiat și un polițist în Hubbard's Hill, înainte de a fi reținut la o fermă.

Susan Sharpe, o prietenă de familie a declarat pentru The Sun: „Mama ei este se află într-o stare adecvată, este terminată şi când am aflat mi-a sângerat inima. Am fost atât de supărată. O cunosc pe Bethany de când era mică și am văzut-o crescând şi devenind o adolescentă și o femeie tânără. Era absolut devotată fiului DJ şi bebeluşului său.

Era foarte tânără când a avut primul ei copil, dar a mers mai departe, a luat maternitatea în serios și a fost o mamă foarte bună și mândră. Toată lumea o cunoaște pe Bethany și există o durere uriaşă în comunitate. Era foarte tăcută şi ţinea doar pentru ea, dar îşi vizita mereu bunica împreună cu DJ. El era un băiețel minunat, un obrăznicuţ”.

O moarte cumplită, vecini îngroziţi

În legătură cu tragedia, Susan Sharpe a completat: „Te poţi aștepta ca cineva să moară într-un accident de mașină, dar nu aşa”, a spus ea.

Boulton este acum în custodie şi anchetat, după ce a fost prins la o fermă. Un martor spune că a încercat să urce în maşina unui alt vecin în momentul arestării. „El ciocănea în geamul mașinii ţipând „lasă-mă să intru, lasă-mă să intru”. (Cealaltă vecină) este atât de şocată, dar din fericire a reuşit să se blocheze şi să plece sunând după ajutor.

„Poliția l-a găsit într-una din clădirile fermei, dar încă mai fac cercetări”.

Polițiștii au demarat o anchetă, după dubla crimă din Louth și au confirmat că la fața locului a fost găsit un cuțit.

Vecinii îngroziți au raportat că au auzit un copil țipând cu aproximativ 30 de minute înainte de sosirea poliției.

Un alt vecin, Shane Marshall a mărturisit: „Sincer, suntem la fel de șocați ca toți ceilalți - mai ales atunci când se află la două uși de casa noastră. Nu este un lucru bun să se întâmple asta, mai ales când sunt copii. Am văzut sosind polițiști înarmați și unități canine. Nu am văzut nimic, am auzit doar un copil țipând". Poliția a spus că nu ne poate spune prea multe, dar au spus „după cum puteți vedea, este foarte, foarte grav”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » O mamă şi fiul său, găsiţi morţi într-o casă din Anglia. Cei doi fuseseră înjunghiaţi de fostul iubit al femeii