Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri-șoc în cazul asasinării misterioase a unui afacerist din Suceava. Fiica sa ar fi principalul suspect

Descoperire macabră în vila unui celebru afacerist din Fălticeni! Omul a fost găsit mort în casa devastată.

Vezi și

Descoperire macabră în vila unui celebru afacerist din Fălticeni! Omul a fost găsit mort în casa devastată. Chiar fratele lui a dat alarma, iar surse din anchetă dezvăluie o ipoteză-şoc: principalul suspect ar fi chiar fiica bărbatului, o adolescentă cu probleme psihice, care şi-ar fi atacat tatăl cu un cuţit de bucătărie. Nu e exclusă nici varianta unui jaf: omul de afaceri avea o casă de schimb valutar, dar n-ar fi fost străin nici de cămătărie. 

Sunt întrebări la care criminaliştii din Suceava trebuie să găsească un răspuns. Fratele afaceristului se fereşte să facă declaraţii, însă vecinii vorbesc despre o răfuială care ar fi dus la crimă. 

Viorel Cârnăreasa, în vârstă de 58 de ani, avea un club şi o casă de schimb valutar. Locuia într-o vilă impunătoare, în centrul oraşului Fălticeni, însă era o prezenţă discretă. Chiar şi printre puţinii prieteni pe care îi avea.

"Pe poarta la el nu se putea intra. Numai in prezenta lui, altfel nu. Eu, vecin cu el, o singura data am intrat la el in casa si atunci numai in bucatarie. A avut o viata numai de el stiuta", mărturiseşte un vecin, Eugen Vrăjitoru. 

Omul de afaceri locuia împreună cu una dintre cele două fiice ale sale. O adolescentă în vârstă de 17 ani, care ar avea probleme psihice. Nu e exclus ca ea să-şi fi ucis tatăl, cred anchetatorii. Nu era acasă când unchiul ei a descoperit cadavrul. Poliţiştii au găsit-o pe o stradă din apropiere şi au internat-o la neurologie. 

"Acum vreo doi sau trei ani, a spart geamurile. Au vrut sa o ia in plasament. A dat Viorel a dat declaratie ca o ia pe raspundere", a adăugat vecinul afaceristului. 

Afaceristul nu mai fusese văzut de câteva zile. Nu mai luase legătura cu nimeni şi nici nu mai trecuse pe la club. Aseară, unul dintre fraţi a mers să-l caute acasă. A găsit vila răvăşită. Aşa că şi varianta jafului e luată în calcul. 

Criminaliştii au exclus imediat varianta sinuciderii şi aşteaptă acum rezultatele necropsiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Dezvăluiri-șoc în cazul asasinării misterioase a unui afacerist din Suceava. Fiica sa ar fi principalul suspect