Antena Meniu Search
x

Criminalul din Brăila şi-a îngropat prietenul de viu

Descoperirea şocantă făcută de criminalişti i-a îngrozit pe săteni. Oamenii ocului spun că în groapa de unde a fost scos cadavrul s-au văzut urme clare că bărbatul s-a zbătut şi a murit în chinuri

Vezi și

Descoperirea şocantă făcută de criminalişti i-a îngrozit pe săteni. Oamenii ocului spun că în groapa de unde a fost scos cadavrul s-au văzut urme clare că bărbatul s-a zbătut şi a murit în chinuri

Suspectul, un tânăr de 33 de ani, este bănuit că, în urmă cu un an, şi-ar fi ucis şi tatăl. Trupul acestuia, însă, nu a fost însă găsit nici până astăzi.

Cadavrul era ascuns la 30 de centimetri sub pământ. Acoperit cu pământ şi zăpadă, în spatele unor căpiţe cu fân. Un loc ales cu grijă de presupusul criminal. După gardul ce-i desparte gospodăria de curtea unui vecin. Tânărul ar fi încercat să sape mai adânc.

Câteva picături de sânge pe zăpadă i-au condus pe criminalişti la locul unde se afla ascuns trupul bărbatului. Călăul lui ar fi acţionat repede şi e posibil să-şi fi îngropat victima când încă mai era în viaţă.

Tânărul de 33 de ani nu şi-a recunoscut fapta. A fost internat la un spital de psihiatrie din Brăila pentru ca anchetatorii să afle dacă are discernământ. Foarte aproape de casa lui, a fost găsită şi arma crimei. Un topor cu lama pătată de sânge.

În noaptea dintre ani şi-ar fi ucis prietenul pe care-l primise să locuiască în casa lui de trei săptămâni. Tânărul e bănuit de săteni că şi-a omorât tatăl, în urmă cu exact un an. Trupul bărbatului nu a fost găsit nici până astăzi. Tânărul a absolvit în urmă cu doi ani facultatea de agronomie. Mama lui a plecat din ţară, iar cu tatăl lui nu s-a înţeles niciodată.

Tânărul este cercetat deocamdată doar pentru uciderea chiriaşului său. Bărbatul avea 67 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Criminalul din Brăila şi-a îngropat prietenul de viu