Antena Meniu Search
x

Criminalul din Ploieşti a fost prins

Gelozia l-a transformat într-un criminal pe un bărbat din Ploieşti. Şi-a ucis soţia care-l părăsise sub ochii vecinilor, fără să-i pese că cele două fiice ale sale vor creşte fără mamă.

Vezi și

 Gelozia l-a transformat într-un criminal pe un bărbat din Ploieşti. Şi-a ucis soţia care-l părăsise sub ochii vecinilor, fără să-i pese că cele două fiice ale sale vor creşte fără mamă. Criminalul a fost prins după câteva ore.

În fotografii, păreau un cuplu fericit! Doi părinţi care se bucurau de copiii lor. Însă, gelozia lui ar fi ruinat totul. În ultimele ei clipe de viaţă, Simona a implorat după ajutor!

Abia se lumina de ziuă. În faţa unui bloc, pe o stradă din vestul Ploieştiului, Bogdan o aşteaptă pe soţia lui. A sunat-o insistent să coboare din apartamentul părinţilor ei. I-a spus că are pentru ea un bagaj. O aştepta, însă, cu un pumnal!

Lângă ele, mama lor zăcea fără viaţă. Primele imagini, imediat după crimă, arată oroarea. A aşteptat poliţia în casa părinţilor lui. Acolo, unde, până de curând a locuit cu Simona. Dar femeia nu ar mai fi suportat bătăile şi scandalurile şi a plecat de acasă.

Rudele lui încearcă să găsească explicaţii. Duminică seara, a adormit cu gândul la fetele ei, spun apropiaţii. A postat chiar o fotografie pe internet cu cele două copile. Pentru ele, voia să ia viaţa de la capăt. Loviturile de pumnal au distrus o familie întreagă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Criminalul din Ploieşti a fost prins