Antena Meniu Search
x

Dosarul Transferurilor: Cristi Borcea aşteaptă decizia judecătorilor

Din închisoare, Cristi Borcea aşteaptă decizia de azi a magistraţilor. Fostul şef de la Dinamo a cerut anularea condamnării în dosarul Transferurilor.

Vezi și

 Din închisoare, Cristi Borcea aşteaptă decizia de azi a magistraţilor. Fostul şef de la Dinamo a cerut anularea condamnării în dosarul Transferurilor. Speră ca strategia sa să-i aducă, dacă nu eliberarea, măcar o pedeapsă mai mică.

Avocaţii susţin că unele fapte pe care le-a comis Cristian Borcea s-ar fi prescris cu mult timp înainte ca instanţa să dea o decizie definitivă în acest dosar. De asemenea, aceştia spus că erau probe conform cărora s-ar fi încetat procesul penal chiar înainte să fie condamnat. Toate acestea sunt argumente pe care avocaţii le-au scris în contestaţia în anulare.

Totuşi, astăzi, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti trebuie să judece mai întâi admisibilitatea. Mai exact, să vadă dacă această contestaţie poate să fie judecată. În cazul în care vor ajunge la concluzia că este admisibilă atunci îl vor cita şi pe Cristian Borcea care va trebui să vină în faţa instanţei să îşi susţină cauza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Dosarul Transferurilor: Cristi Borcea aşteaptă decizia judecătorilor