Antena Meniu Search
x

Cristi Borcea şi Victor Becali muncesc la Poarta Albă

Cristi Borcea şi Victor Becali, încarceraţi amândoi la Poarta Albă, au început de câteva zile munca în penitenciar.

Vezi și

 Cristi Borcea şi Victor Becali, încarceraţi amândoi la Poarta Albă, au început de câteva zile munca în penitenciar. Cei doi au câştigat acest drept în momentul în care au trecut la regimul semi deschis.

Vă reamintim, Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare, iar Becali execută 4 ani şi 8 luni, pedepse primite în dosarul Transferurilor.

Deocamdată nu se ştie dacă cei doi dau cu mătura sau curăţă cartofi. Conducerea penitenciarului a comunicat doar că Victor Becali şi Cristi Borcea pot presta activităţi în interiorul închisorii.

Cert este că oamenii de fotbal condamnaţi în Dosarul Transferurilor nu au dreptul să muncească la Academia lui Gică Hagi. Penitenciarul din judeţul Constanţa a încheiat un contract de prestări servicii cu Academia, dar la şcoala de fotbal din localitatea Ovidiu au ajuns doar deţinuţii care îşi execută pedepsele în regim deschis, inclusiv Gigi Becali.

Chiar şi aşa, există o serie de avantaje pentru Borcea şi Victor Becali. Munca prestată în închisoare le va reduce pedepsele. Pentru fiecare 4 zile lucrate li se scade o zi din condamnare. În plus, ei vor fi plătiţi, iar banii îi vor putea folosi la magazinul aflat în unitatea de detenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cristi Borcea şi Victor Becali muncesc la Poarta Albă