Antena Meniu Search
x

Iubita și fiica lui Cristian Boureanu, vizită surpriză în arest. Ce dorinţă şi-a pus Laura Dincă (VIDEO)

Iubita pe care Cristian Boureanu a agresat-o de faţă cu poliţiştii nu şi-a schimbat sentimentele - vrea să se mărite cu fostul politician. Laura Dincă l-a vizitat pe Cristian Boureanu în arest şi i-a făcut şi o surpriză. A venit însoţită de fiica lui, Ioana, care şi-a ferit chipul de camerele de luat vederi.

Vezi și

Iubita pe care Cristian Boureanu a agresat-o de faţă cu poliţiştii nu şi-a schimbat sentimentele şi vrea să se mărite cu fostul politician. Laura Dincă l-a vizitat pe Cristian Boureanu în arest şi i-a făcut şi o surpriză. A venit însoţită de fiica lui, Ioana, care şi-a ferit chipul de camerele de luat vederi.

Relaţiile dintre cei doi nu sunt cele mai bune după ce Boureanu a fost filmat în timp ce o târa de păr. Recent, judectorii au stabilit ca minora să locuiască la fosta soţie, Irina, pe care Boureanu o acuză că şi duce fata pe căi greşite. Momentan însă problemele policianului sunt şi mai grave: este cercetat pentru ultraj după ce a lovit şi înjurat un poliţist

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Iubita și fiica lui Cristian Boureanu, vizită surpriză în arest. Ce dorinţă şi-a pus Laura Dincă (VIDEO)