Antena Meniu Search
x

Cristian Boureanu RĂMÂNE ÎN AREST. Judecătorii i-au RESPINS cererea de eliberare

Cel puţin încă trei săptămâni Cristian Boureanu va rămâne după gratii. Aseară, judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis să-i respingă cererea de eliberare.

Vezi și

Cel puţin încă trei săptămâni Cristian Boureanu va rămâne după gratii. Aseară, judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis să-i respingă cererea de eliberare.

Deşi, în instanţă, a fost apărat cu noile imagini, dar şi cu un raport al medicului legist care arată că ar avea nevoie de cel puțin 25 de zile de îngrijiri medicale după pumnul poliţistului.

Aceste imagini ar fi trebuit să fie cheia care deschide celula, au mizat avocaţii care le-au adus în faţa judecătorilor, împreună cu un raport al medicilor legişti.

O analiză provizorie arată că omul de afaceri ar avea nevoie de 25 - 30 de zile de îngrijiri medicale, după pumnul poliţistului. Agentul a răspuns însă după ce a fost primul atacat.

Totuşi, judecătorii au decis că Boureanu rămâne după gratii. Să se mai liniştească. În felul său. Cu. cântec sau nu.

Viaţa i s-a complicat după o oprire în trafic. Iată filmul acţiunii: În noaptea de joi spre vineri, pe bulevardul Aviatorilor, fostul deputat ar fi arătat semne obscene pe geam, iar echipajul a plecat în urmărire.

În Piaţa Charles de Gaulle, unde a fost oprit a doua oară, a avut loc confruntarea violentă.

De la ora 2 şi până la 8 dimineaţă, Boureanu a stat în secţia de poliţie de la Brigada Rutieră. Şi acolo a fost filmat. 

Fostul deputat s-a trezit în jurul orei 9 şi a solicitat o ambulanţa. Medicii l-au dus direct la spital unde i-au fost recoltate şi probele biologice.

Sâmbătă dimineaţa, Boureanu a fost scos în cătuşe de la Judecătorie, iar avocata lui a depus o plângere împotriva poliţiştilor, pentru purtare abuzivă.

Iubitul ei rămâne încarcerat. Împarte celula cu un alt personaj celebru pentru conflictul cu poliţiştii. Roni Herscovici, zis şi Gatsby de România.

Cristian Boureanu mai are şi alte probleme. A pierdut recent custodia asupra fiicei sale, este cercetat de poliţie pentru că ar fi lovit-o şi este în proces cu mai multe bănci, pentru executare silită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cristian Boureanu RĂMÂNE ÎN AREST. Judecătorii i-au RESPINS cererea de eliberare