Antena Meniu Search
x

Cristian Cioacă a primit doi ani de închisoare pentru violarea corespondenţei Elodiei

Încă o condamnare pentru Cristian Cioacă. Poliţistul a primit doi ani de închisoare, ce-i drept cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de violarea corespondenţei soţiei sale, Elodia Ghinescu.

Vezi și

 Sentinţa vine la cinci ani de zile de la momentul în care Cioacă a fost trimis în judecată. Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu a făcut deja apel, nemulţumită de verdict. Alături de Cioacă a fost condamnat şi Marian Niţu, cel care l-a ajutat pe poliţist să spargă căsuţa de e-mail a Elodiei.

A primit o pedeapsă identică. S-a ajuns însă aici după ce magistraţii au dat trei pedepse. Doi ani de închisoare pentru acces ilegal la un sistem informatic, un an şi şase luni pentru alterarea integrităţii datelor informatice şi un an si trei luni de inchisoare pentru transfer neautorizat de date.

Cele trei pedepse s-au contopit și astfel cei doi au rămas cu pedeapsa cea mai mare, de doi ani de închisoare cu suspendare. În plus, Cioacă și Nițu vor fi puși sub supraveghere pentru următorii patru ani. Cei doi trebuie să anunţe dacă își schimbă domiciliul sau locul de muncă, să se prezinte la serviciul de probațiune la Tribunalul Argeș, dar și să anunțe deplasările mai lungi de opt zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioacă a primit doi ani de închisoare pentru violarea corespondenţei Elodiei