Antena Meniu Search
x

Cioacă, prima declaraţie în legătură cu moartea soţiei sale, Elodia!

Cristian Cioacă a vorbit pentru prima dată de când a ieşit din puşcărie. Cu zâmbetul pe buze a ţinut să-şi spună adevărul - că nu el a omorât-o pe Elodia

Vezi și

Cristian Cioacă a vorbit pentru prima dată de când a ieşit din puşcărie. Cu zâmbetul pe buze a ţinut să-şi spună adevărul - că nu el a omorât-o pe Elodia

Pentru prima dată de când a ieşit din închisoare, Cristian Cioacă a vorbit. Le-a vorbit judecătorilor şi apoi, jurnaliştilor. Sec şi scurt. Apoi, tot cu zâmbetul pe buze, şi-a croit drum printre microfoane. "Nu am săvârşit această faptă! Şi atât am avut să vă spun".

Astfel şi-a încheiat pledoaria în sala de judecată poliţistul acuzat că a ucis-o pe Elodia. Era soţia lui şi e dispărută fără urmă de acum sapte ani. "Dacă veţi decide că merit să fiu condamnat, condamnaţi-mă, dar nu îmi condamnaţi copilul şi familia",  a mai spus acesta.

În faţa magistraţilor, avocata familiei Ghinescu a plâns. În ochii ei şi ai mamei Elodiei, Cristian Cioacă e un criminal cu sânge rece. Judecătorii par să accepte acum şi varianta în care Cioacă a ucis-o pe Elodia într-un acces de furie, într-o dispută conjugală. Pentru lovituri cauzatoare de moarte, pedeapsa e la jumătate.

În primă-instanţă, Cioacă a fost condamnat pentru omor calificat - la 21 de ani după gratii. Peste o săptămână, Curtea de Apel Piteşti va da verdictul FINAL şi DEFINITIV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cioacă, prima declaraţie în legătură cu moartea soţiei sale, Elodia!