Antena Meniu Search
x

Cristian Cioaca s-a ales cu un nou dosar penal

Cioaca are lipici la probleme. Mai nou, s-a ales cu un nou dosar penal. S-a certat cu avocata familiei Ghinescu intr-o benzinarie, in 2009, iar aceasta i-a facut o plangere pentru amenintare.

Vezi și

Razboiul dintre Cristian Cioaca si avocata familiei Ghinescu pare mai aprig ca niciodata.

Avocata Crina Radu sustine ca fostul politist este periculos si ca a amenintat-o in 2009, intr-o benzinarie, in prezenta unui executor judecatoresc: “M-a smucit. Era rosu tot la fata. Mi-a smuls telefonul din mana. Mi-a spus ca o sa vad eu ce-o sa patesc. Se va apuca de mine. Daca nu era domnul executor judecatoresc ma si lovea in acel moment”.

In sala de judecata, Cristian Cioaca a privit-o in ochi pe avocata care-l acuza. Le-a spus judecatorilor nonsalant ca nu este vinovat. Dar magistratii nu l-au mai iertat asa cum au facut-o pana acum. Au retrimis dosarul la parchet pentru inceperea urmaririi penale.

Intre timp, a iesit la iveala un biletel pe care Cioaca l-a trimis familiei Elodiei, in aceeasi zi in care a dat-o disparuta pe sotia sa.

Cristian Cioaca va iesi ,astazi, din nou din puscarie pentru un nou termen al procesului in care este acuzat de uciderea Elodiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioaca s-a ales cu un nou dosar penal