Antena Meniu Search
x

Cristian Cioaca si mama Elodiei s-au certat, din nou, la cutite

Procesul in care Cristian Cioaca este acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu a continuat azi cu un nou scandal. Politistul si mama avocatei s-au certat la cutite, sub ochii magistratilor

Vezi și

Femeia a inceput sa tipe la fostul ei ginere, dupa ce acesta le-a spus judecatorilor ca i-a cerut divortul Elodiei cu o seara inainte ca femeia sa dispara.

Politistul i-ar fi spus avocatei ca si-a gasit pe altcineva. Impreuna ar fi decis sa divorteze, mai ales ca si Elodia avea un amant alaturi de care a petrecut concediul in Dubai si de existenta caruia stia si el. Se pare ca nu au apucat sa discute si despre partaj.

Barbatul a mai declarat ca in momentul cand avocata a disparut, el era la amanta, in Pitesti. Intrebat despre straturile de vopsea care acopera petele de sange gasite de anchetatori in pereti, Cristian Cioaca a explicat ca apartamentul a fost vopsit de cei care l-au inchiriat.

O alta declaratie a infuriat-o, insa, pe mama Elodiei. Politistul le-a spus judecatorilor ca ar fi tinut legatura dupa disparitie cu familia avocatei, iar femeia a luat foc. A fost nevoie de interventia judecatorilor ca aceasta sa se calmeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioaca si mama Elodiei s-au certat, din nou, la cutite