Antena Meniu Search
x

Cristian Cioaca vrea sa demonstreze ca a fost sunat de Elodia

Cristian Cioaca a depus in instanta o proba de foc. Mai multe CD-uri cu inregistrari video si audio cu Elodia. El spera sa demonstreze ca fosta lui iubita a fost sunata de Elodia, la numai o luna de la disparitia acesteia

Vezi și

Cristian Cioaca isi pune mari sperante in aceste inregistrari audio, mai ales ca pe parcursul procesului au fost diverse persoane care au spus ca au vazut-o pe Elodia dupa ce aceasta a disparut. Fostul politist se gandeste ca poate cineva ii va recunoaste si timbrul vocal. Prima pe lista este chiar iubita din acea perioada a lui Cristian Cioaca, care le-a declarat anchetatorilor ca, la o luna dupa ce avocata a disparut, a fost sunata de o femeie, cu o voce asemanatoare cu cea a Elodiei, care a intrebat-o daca ii plac barbatii insurati. “Cunostea vocea Elodiei pentru ca au fost impreuna in concediu”, a declarat Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioaca, in urma cu doua zile.

Fosta iubita va fi audiata la urmatorul termen al procesului, iar Cioaca spera sa poata spune cu certitudine daca avocata a fost la celalalta capat al firului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioaca vrea sa demonstreze ca a fost sunat de Elodia