Antena Meniu Search
x

Cu mieii, la portbagaj

La Curtea de Argeş, mieii sacrificaţi sunt vânduţi direct de pe capotele maşinilor. Şi sunt tranşaţi în faţa clienţilor, pe stradă.

Vezi și

 Aceste imagini au fost filmate pe stradă, la doi paşi de piaţa din Curtea de Argeş. În praf şi fum de la tobele de eşapament, mieii sunt vânduţi direct din portbagaj. Azi, poliţiştii au mers şi ei prin oraş, dar nu pentru cumpărături. Din faţa lor s-au evaporat însă toţi vânzătorii ambulanţi.

Între timp, în hală, mieii îşi aşteaptă cumpărătorii în galantare. Mulţi clienţi însă preferă să îşi rişte sănătatea doar ca să mai rămână cu câţiva lei în portofel.

Până acum, inspectorii sanitar-veterinari din Argeş au confiscat peste o tonă de carne de vacă şi miel scoasă la vânzare fără autorizaţie.Comercianţii dacă sunt prinşi fără documente legale la marfă, marfa se confiscă, primesc amendă şi plătesc incinerarea mărfii.

Dacă sunt persoane fizice riscă amenzi între 500 şi 5000 de lei. dacă sunt persoane juridice, sancţiunea contravenţională poate urca până al 20.000 de lei. Iar poliţiştii rămân pe poziţii, în caz că decid comercianţii de ocazie să se întoarcă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cu mieii, la portbagaj