Antena Meniu Search
x

Culmea hoţiei vine de la Bacău: A adormit în magazinul din care a încercat să fure, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice

Culmea hoţiei vine de la Bacău. Un hoţ a adormit în magazinul din care a încercat să fure, după ce a consumat mai mult alcool.

de Monica Palade

la 03.04.2021, 16:47

Culmea hoţiei vine de la Bacău: A adormit în magazinul din care a încercat să fure, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice - Shutterstock

Bărbatul de 45 de ani a fost găsit adormit pe jos, chiar de administratorul firmei. Hoţul intrase cu intenţia de a fura mai multe bunuri, însă tentaţia băuturii a fost mai mare. Aşa că după câteva sticle, a aţipit la locul faptei. 

Potrivit IPJ Bacău, polițiștii din Glăvăneşti au fost sesizaţi vineri dimineața, prin apel 112, de către o femeie, administrator la o societate comercială din localitate, despre faptul că a surprins o persoană necunoscută în incinta magazinului, care a sustras mai multe bunuri.

Dosar penal pentru furt calificat

La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul de de 45 de ani, care a intrat în cursul nopţii prin efracţie în magazin.

„Acesta, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces şi a sustras mai multe bunuri, din cauza stării avansate de ebrietate a adormit pe pardoseala magazinului, fiind găsit dimineaţă de administratorul acestuia”, au transmis polițiștii.

Aceștia au deschis în acest caz un dosar penal pentru furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Culmea hoţiei vine de la Bacău: A adormit în magazinul din care a încercat să fure, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice