Antena Meniu Search
x

Video Culori puternice, extravaganţă şi sustenabilitate - ultimele tendințe în aranjamentele florale

Culori puternice, extravaganţă şi sustenabilitate! Acestea sunt ultimele trenduri în ceea ce priveşte aranjmentele florale. Cei care îşi doresc ca evenimentul lor să fie unul de neuitat, pun tot mai mult accent pe farmecul pe care îl oferă florile. Desigur o astfel de dorinţă nu costă puţin, însă mulţi se pare că sunt dispuşi să plătească chiar şi câteva mii de euro pentru un decor exotic. 

de Redactia Observator

la 19.08.2022, 18:17

Vezi și

Nu doar cererea a crescut după anii de pandemie, dar şi pretenţiile. Pentru un aranjament de vis, clienţii sunt dispuşi să plătească mii de euro. Deşi florile exotice sunt tot mai populare, trandafirul rămâne vedeta buchetelor. 

Clienţii caută tot mai multă culoare şi mai puţină verdeaţă. Iar, în ultima perioadă, designerii au optat pentru alternative ecologice.

Andrei Bădilă, designer floral: Să nu mai folosim verdeaţă în buchete, vrem să mergem pe ideea de a oferi flori. Evităm să folosim partea de burete.

Un astfel de aranjament poate rezista chiar şi mai bine de o săptămână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Culori puternice, extravaganţă şi sustenabilitate - ultimele tendințe în aranjamentele florale