Antena Meniu Search
x

Video Cum şi-a amenajat un bucureştean o plantaţie de canabis în apartament: avea sisteme de iluminat, de irigare şi aeroterme speciale

Două culturi de canabis au fost descoperite în Galaţi şi Bucureşti de către poliţiştii DIICOT. Era o adevărată junglă acolo. Imaginile sunt impresionante. Vorbim despre 300 de plante ajunse la maturitate numai în sera din Galaţi. Fiecare cu ventilatoare si aeroterme. O afacere profesionistă dacă ar fi fost şi legală. Doar că nu este, aşa că deţinătorii au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi. Iar plantele au fost ridicate pentru cercetări.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 18.03.2022, 18:17

Vezi și

Apartamente transformate în adevărate sere de canabis. Asta au găsit poliţiştii şi procurorii în casa unui bărbat din Bucureşti. Acesta avea un adevărat sistem pentru a creşte plantele. Vorbim despre un sistem de iluminat, un sistem de irigare, dar şi de mai multe aeroterme. 16 plante au fost găsite în locuinţa acestuia şi au fost confiscate aproape 16 kilograme de canabis. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc.

O situaţie similară a fost descoperită şi în Galaţi. Poliţiştii au găsit un alt apartament în care se afla o seră improvizată pentru creşterea plantelor de canabis. Poliţiştii au confiscat aproape 300 de plante de canabis, iar proprietarul a fost arestat preventiv. Se pare că acesta folosea plantele pentru a le vinde pe piaţa neagră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cum şi-a amenajat un bucureştean o plantaţie de canabis în apartament: avea sisteme de iluminat, de irigare şi aeroterme speciale