Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost păcălită, prin metoda "șmen", o vânzătoare din Dej. Înșelătoria a fost surprinsă de camere

Tot mai multe magazine se aleg cu pagube în buget, din cauza şarlatanilor care îi înşală pe angajaţi prin metoda "Șmen". O vânzătoare din Dej a fost păcălită de un individ specializat în acestă metodă. 

de Redactia Observator

la 13.05.2021, 14:24

Vezi și

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum a acţionat individul. Bărbatul cere un produs, întinde o bancnotă de 100 de lei pentru a plăti, dar, în loc să o dea vânzătoarei, o pune înapoi în portofel. 

Distrasă de vorbăria omului, angajata îi dă restul fără să realizeze că nu a primit niciodată banii pentru produs. Bărbatul a fost identificat şi este căutat de poliţişti, iar magazinul s-a ales cu o pagubă de 183 de lei.

Conform polițiștilor, bărbatul a fost deja identificat, fiind vorba despre un șarlatan din Brăila, care de ani de zile se ocupă cu astfel de fapte în întreagă țară. Acesta urmează să fie căutat, iar după ce va fi găsit, va fi dus la audieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cum a fost păcălită, prin metoda "șmen", o vânzătoare din Dej. Înșelătoria a fost surprinsă de camere