Antena Meniu Search
x

Cum a murit bărbatul din Târgu Jiu, găsit ghemuit pe bancheta din spate a unui taxi, în pădurea de la Drăgoieni

Anchetatorii au aflat cum a murit bărbatul de 38 de ani din Târgu Jiu, găsit mort pe bancheta din spate a unui taxi, la marginea pădurii din cartierul Drăgoieni.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.02.2021, 09:16

Cum a murit bărbatul din Târgu Jiu, găsit ghemuit pe bancheta din spate a unui taxi, în pădurea de la Drăgoieni
Cum a murit bărbatul din Târgu Jiu, găsit ghemuit pe bancheta din spate a unui taxi, în pădurea de la Drăgoieni
  • Bărbatul de 38 de ani a fost dat dispărut de mama lui.

Vasile Cioboiu avea 38 de ani și era taximetrist. Ultima dată a fost văzut în viață luni, de colegii lui de breaslă, alături de care și-a băut cafeaua în stația de taxi din fața gării din municipiul Târgu Jiu. Acum, anchetatorii au stabilit că în cursul acelei zile, bărbatul, care avea probleme cardiace, a suferit un infarct și a murit înainte să ceară ajutor.

Când a văzut că nu se mai întoarce acasă și nici nu-i răspunde la telefon, mama bărbatului a alertat poliția. Era deja marți și femeia era extrem de îngrijorată.

În aceeași zi, trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit, în mașina sa, la marginea pădurii din cartierul Drăgoieni, de un localnic care observase taxiul în acel loc încă de luni.

Maşina, găsită într-un loc retras, lângă o pădure

Pe trupul său nu au fost găsite urme de violență și anchetatorii au stabilit, în urma necropsiei, că bărbatul, care avea probleme cardiace, a suferit un infarct ce i-a fost fatal, scrie gorjonline.ro.

Anchetatorii nu exclud ca bărbatul să fi avut dureri în piept, semn al începutului unui infarct, şi să fi intenţionat să se odihnească pe bancheta din spate, până îi trec acele dureri.  Specialiștii spun că există situații în care pacientul nu poate defini clar durerea și o caracterizează ca pe o senzație generală de disconfort.

În multe cazuri, nu există semnale de alarmă pentru infarctul miocardic, iar prima durere reprezintă debutul infarctului. În astfel de situație, timpul în care pacientul se prezintă la medic va face diferența. Prognosticul cel mai bun îl au pacienții care se prezintă în primele 30 minute de la debutul durerii sau, cel mult, în primele 6 ore. După acest interval de timp, șansele de supraviețuire sunt minime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Cum a murit bărbatul din Târgu Jiu, găsit ghemuit pe bancheta din spate a unui taxi, în pădurea de la Drăgoieni