Antena Meniu Search
x

Cum ar putea arăta ieșitul la restaurant în vremea COVID-19

Un lucru e sigur. Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare relaxarea restricţiilor. Terasele şi restaurantele ar fi printre primele locuri în care vom ajunge. Sau vom dori să facem asta.

de Redactia Observator

la 04.05.2020, 17:37

Vezi și
  • Locaţiile vor fi dotate cu dozatoare cu dezinfectant.
  • Fiecare meniu ar putea conţine instrucţiuni de protecţie.

Lucrurile rămân incerte şi în privinţa datei dar şi în privinţa măsurilor pe care patronii urmează să le ia. Aflaţi detaliile din materialul video de mai sus.

O ieşire la terasă în Centrul Vechi nu va mai fi la fel ca în anii trecuţi asta e clar. Iată propunerile: În primul rând, distanţa între mese trebuie să fie între 1 metru si jumatate şi - 2 metri. La o masă nu vor sta mai mult de 8 persoane, iar restaurantele nu vor avea voie să primească mai mult de 200 de clienţi în acelaşi timp.

Locaţiile vor fi dotate cu dozatoare cu dezinfectant iar igienizarea spaţiilor va fi făcută la un interval de timp prestabilit. Mai mult, fiecare meniu ar putea conţine instrucţiuni de protecţie împotriva COVID-19.

Avem reguli şi în interiorul unităţilor de tip Take Away cu servire în interior. Aici, limitarea accesului în incinta locaţiei se va face potrivit numărului de case de marcat, cu păstrarea distanţei de 1,5 metri între staţiile de preluare a comenzilor.

În cazul în care vor exista mai mulţi clienţi decât numărul staţiilor de servire, atunci, zona de aşteptare va fi în faţa localului, din nou, cu păstrarea distanţei între persoane. Toate regulile de distanţare socială vor fi afişate în loc vizibil la intrarea în restaurante, iar angajaţii se vor asigura că sunt respectate.

De asemenea, la intrarea în tură le va fi verificată temperatura corpului. Vă repet, sunt doar propuneri, rămâne de văzut ce se va întâmpla practic, iar în functie de asta fiecare român îşi va face planul pentru relaxare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Cum ar putea arăta ieșitul la restaurant în vremea COVID-19