Antena Meniu Search
x

Video Cum arată o zi la taberele urbane pentru copii din București. Părinții îi pot trimite o săptămână într-o aventură de neuitat

O noapte la cort e visul oricărui copil. Şi dacă petrecerea în pijamale are loc în natură, cu prietenii aproape, e şi mai bine. Taberele urbane sunt la mare căutare în Bucureşti. Părinţii care nu au curaj să îşi lase copiii prea departe, îi pot trimite în tabere de o zi sau de o săptămână lângă casă, în oraş. În funcţie de tematica aleasă, cei mici fac cursuri de înot, actorie, parkour sau limbi străine. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 15.07.2023, 21:21

Vezi și

La cort, în mijlocul oraşului. Aşa şi au petrecut noaptea zeci de copii din Bucureşti plecaţi în tabără... tot în Bucureşti. Stingerea s-a dat la ora 22, după o petrecere în pijamale pe cinste. 

Dimineaţa îi găsesşte pe cei mici plini de energie. Au ascultat lecţia despre plante, au vizitat o mini-peşteră, iar la final, n-au rezistat distracţiei în noroi. 

Dan Prediger, coordonator tabără urbană: Au experiențe pe care nu le întâlnești oriunde - joacă în noroi, de exemplu, Cărui părinte i-ar conveni să își bage copilul în noroi, să îl și curățe, să și spele hainele? Vin copii care au o ușoară teamă să facă anumite lucruri, dacă au prins o experiență de 3 - 4 săptămâni, e feedback-ul de la părinți, s-au schimbat mult pe partea asta, curajul de a face lucruri, dorința de a învață lucruri noi.

O altă tabără urbană, dar de zi. 

Pe acelaşi subiect

Gabriela Atanasovici, coordonator tabără urbană: Programul este de luni pana vineri de la ora 8 la ora 18. Ore de robotică, şah, dezvoltare personală, teatru, parkour, floorball.  

Atelierele de limbi străine şi robotică îi atrag cel mai mult pe elevii de gimnaziu

Copiii au parte de cel puţin 4 activităţi pe zi în Bucureşti, două mese şi o gustare, în funcţie de program.

Preţurile pentru taberele urbane sunt însă mai mari decât la atelierele de vară obişnuite. Costă în jur de 300 de euro pentru cinci zile dar pot ajunge la 1600 de euro pe lună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Cum arată o zi la taberele urbane pentru copii din București. Părinții îi pot trimite o săptămână într-o aventură de neuitat