Antena Meniu Search
x

Video Cum gătim carnea de miel de Paşte. Reţeta respectată cu sfinţenie de Bianca

Pregătirile pentru sărbătorile de Paşte au intrat pe ultima sută de metri. Producătorii tradiţionali se străduiesc să gătească bunătăţile specifice, cum ar fi drobul sau multe alte specialităţi din carne de miel, dar şi de porc. Pe de altă parte, oamenii au început deja să îşi facă aprovizionarea pentru sărbători. 

de Marius Alexoiu

la 08.04.2023, 10:18

Vezi și

După un post lung, oamenii se vor desfăta cu produse de calitate. "Ca la mama acasă" este o vorbă care a devenit intens folosită în perioada sărbătorilor, aşa că producatorii tradiţionali se pregătesc din timp ca să le ofere oamenilor tot ce e mai bun. Iar atunci când spunem Paşte - majoritatea ne ducem cu gândul la drob. Reţeta este sfântă! Carnea fiartă, cu mirodenii naturale se porționează și se pune la cuptor.

Secretul reţetei perfecte de drob de miel

După ce s-a rumenit la cuptor, drobul e numai bun de savurat. Produsele și ingredientele naturale fac întodeauna diferenţa. Nu e de mirare că oamenii aleg din ce în ce mai des să cumpere de la producătorii locali. "Sunt nişte produse naturale, folosim doar ingrediente naturale. După cum se vede, avem afumătorile tradiţionale şi, ca să specificăm, folosim, cel mai important, lemn de fag", arată Bianca Ţurcanu, producător tradițional.

Specialiştii spun că o aprovizionare din timp și inspirată asigură sărbători pe cinste cu bucate delicioase şi de calitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cum gătim carnea de miel de Paşte. Reţeta respectată cu sfinţenie de Bianca