Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum ne ferim casa de hoți când suntem plecați în concediu

Este perioada concediilor dar şi cea în care hoţii profită că multă lume e plecată de acasă pentru a da spargeri în locuinţe. Tocmai de aceea, polițiștii vin cu mai multe recomandări pentru cei ce se pregătesc să plece în vacanţă.

de Simona Vasiac

la 18.07.2022 , 09:14

Simona Vasiac, reporter Observator: "În momentul în care plecați în concediu rugați un vecin să vă monitorizeze locuința, iar în cazul în care văd persoane suspecte care dau târcoale să anunțe poliția. Mare atenție cui îi spuneți că sunteți plecați în concediu. Tot unei persoane de încredere putem să-i lăsăm o cheie de rezervă."

"Iar în momentul în care ieșim din casă cu bagajele trebuie să ne asigurăm că lăsăm în interior aparențele unei zile obișnuite. Nu tragem toate draperiile în casă, lăsăm un bec aprins și ne asigurăm că am închis toate căile de acces în locuință și ferestrele. De asemenea, putem instala și un sistem de supraveghere. Și unul dintre cele mai importante lucruri: când suntem în vacanță nu postăm fotografii pe rețelele de socializare deoarece hoții își racolează potențialele victime."

Vezi și
Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Cum ne ferim casa de hoți când suntem plecați în concediu