Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum sa faci bani pe internet

Esti amuzant, inteligent si carismatic. De ce n-ai fi si bogat, ca sa fie perfect. Nu-i nimic, in doar cateva zile esti vedeta pe internet. Iar daca accepti reclame, iti rontujesti frumos si conturile. Milioane de vizualizari iti aduc zeci sau sute de mii de euro.

de Redactia Observator

la 07.06.2013 , 10:53

Cele mai mari companii din IT sunt zilele acestea la Bucuresti si te invata ce sa faci ca sa ai succes in mediul virtual.

Gigantii digitali au venit la Bucuresti cu un mesaj foarte clar: daca nu esti online si pe mobil nu existi.

Asa ca, in era dispozitivelor inteligente, trebuie sa fii cu un pas inaintea tuturor daca vrei sa ai succes. Reteta e simpla si la indemana oricui. Ai un clip amuzant, interesant sau socant? Incarca-l pe internet si odata cu fanii vin.si banii.

Vezi și

“Este momentul potrivit sa incepi pentru ca atunci cand piata e proaspata, tanara poti sa-ti creezi spatiu si nu te mai lupti cu atatia concurenti”, a declarat Maciej Sojka, director parteneriate video la YouTube.

“Sunt cateva exemple de artisti romani care au dat lovitura datorita internetului. Sigur, datorita talentului in primul rand, dar i-a ajutat foarte mult internetul”, a spus Florin Grozea.

Zvonurile spun ca Edward Maya a castigat cinci milioane de euro, cu o singura piesa care, deloc surpinzator, a fost virala pe YouTube. Asa ca Romania are toate sansele sa devina centrul digital al Europei de Est.

ICEE Fest este la a doua editie si deja a devenit unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei online din regiune.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Cum sa faci bani pe internet