Antena Meniu Search
x

Video Cum se pregătesc hotelierii de pe litoral pentru weekendul prelungit din noiembrie

Urmează vacanţa elevilor, dar şi un weekend prelungit în noiembrie. Pentru toate sunt pregătiţi şi hotelierii de pe litoral.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.10.2022, 14:07

Vezi și

Punte între zilele libere și weekend, hotelierii au pregătit oferte la mare pentru doritori. Conform Ordonanței de Urgență votată de către Guvern miercuri, 23 noiembrie, ziua de 2 decembrie va fi liberă pentru a lega cele două sărbători legale, 30 noiembrie și 1 Decembrie, de weekend. Așadar elevii vor avea liber, dar și părinții vor fi liberi.

Prin urmare, cei care nu își pot lua liber in vacanță preșcolarilor de la sfârșitul lunii octombrie, pot profita de un weekend prelungit în perioada 30 noiembrie - 5 decembrie. Hotelierii vin cu oferte atât pentru perioada de la sfârșitul lunii octombrie, cât și pentru sfârșitul lunii decembrie când vor fi acele libere date de la stat. 

"Toată lumea poate să profite de vacanţă. Spre deosebire de anul trecut când aveau doar preşcolarii şi elevii claselor I-IV, anul acesta, în premieră, şi elevii de gimnaziu sau liceu au parte de o săptămână liberă la finalul lunii octombrie. Aşadar, părinţii care pot să îşi ia concediu în acea perioadă deja sunt în căutare de oferte, iar hotelierii vin în întâmpinarea lor. De exemplu, la un hotel din staţunea Mamaia o noapte de cazare vine la pachet cu cea de-a doua noapte la care există un discount de 50%, dar şi 10% reducere la restaurant. O altă unitate de cazare vine cu pachete de două nopţi, dar cu acces la Delfinariu şi Microrezervaţie, dar şi petreceri şi ateliere de Halloween. La un complex din Eforie cazarea pentru cei mici este gratis, vine la pachet cu accesul la piscina interioară şi la zona de fitness. Preţurile pornesc de la 370 de lei pe noapte. Cei care vin în perioada următoare la mare găsesc şi cherhanalele deschise şi oferă peisaje de poveste.", a transmis reporterul Observator, Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cum se pregătesc hotelierii de pe litoral pentru weekendul prelungit din noiembrie