Antena Meniu Search
x

Mini versus fusta până la genunchi? Cum sunt percepute femeile de către sexul puternic

Atunci când sunt întrebate de ce s-au îndrăgostit de partenerii lor, multe femei tind să spună că au fost fermecate de personalitatea acestora!

Vezi și

Cele mai multe consideră că este mult mai elegant să spună asta, decât să admită că au fost fascinate de corpul acestora, de ochi sau chiar de păr.

Bărbaţii, în schimb, nu se obosesc să recurgă la asemenea trucuri. Ei spun clar că au fost influenţaţi de aspectul fizic al iubitelor lor. Tocmai de aceea, au şi nişte criterii foarte serioase de evaluare. Au probleme cu fustele prea scurte, cu unghiile prea lungi, cu machiajul prea pronunţat. Iar lista continuă.

Desigur, aspectul fizic dezvăluie câte ceva despre o persoană, dar nu este singurul reper. Nu uitaţi că bărbaţii se plictisesc uşor, aşa că e nevoie ca partenerele să-i surprindă mereu cu ceva, dacă vor să-i aibă alături pe termen lung.

Aşa că, doamenlor, fustele peste genunchi, părul lung, tocurile mici şi perluţele în urechi nu sunt garanţia unei relaţii veşnice. Iar dacă nu vă simţiţi în largul dumneavoastră cu o coafură mai îndrăzneaţă, cu un machiaj mai puternic sau cu nişte haine mai provocatoare, nu uitaţi că - până în final - atitudinea face diferenţa

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Mini versus fusta până la genunchi? Cum sunt percepute femeile de către sexul puternic