Antena Meniu Search
x

Video Cum vor arăta nunțile în 2022. Organizator: ”Cu siguranţă, nunţile vor fi fără mască anul ăsta”

2022 va fi anul nunţilor. Cel puţin asta promit oficialii care vor să dea startul sezonului la 1 mai. Între timp, tinerii au intrat deja în febra marelui eveniment la cel mai mare târg de nunţi din ţară ce se desfăşoară în aceste zile la Bucureşti. Anul acesta, nu se mai poartă nunţile la salon, ci cele la castel.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 29.01.2022, 21:41

Poza preview Shutterstock Vezi și

Claudia şi Robert şi-au invitat apropiaţii şi rudele la nuntă de trei ori până acum. De fiecare dată au fost nevoiţi să amâne marele eveniment. ”Aveam iniţial pusă pe 12.09.2020 şi din cauza pandemiei am tot amânat. E deja a treia oară când amânăm salonul, lăutarii şi toate cele. Undeva la 300-350 de persoane aşteptăm şi din acestă cauză nu am putut să renunţăm la nimeni”.

Nunți 2022: Sezonul marilor evenimente s-ar putea deschide de la 1 mai

Oficialii le dau din nou speranţe celor doi tineri şi altora mii ca ei care aşteaptă să facă marele pas. Au anunţat că lucrează la noi norme după care se vor organiza nunţile în acest an. Sezonul se va deschide cel mai probabil pe 1 mai. Acum, însă, au o certitudine.

Alin Caraman, preşedinte AFIN: Cu siguranţă nunţile vor fi fără mască anul ăsta. Suntem încrezători că vom avea o colaborare bună cu autorităţile pe tot parcursul anului şi vom avea un sezon liniştit în care mirii se vor putea bucura de nunta mult visată”.

Pe acelaşi subiect

În industria nunţilor a început deja agitaţia, iar în acest weekend s-a organizat cel mai mare festival de acest gen din România la palatul parlamentului.

Dora Pătraşcu, organizator festival nunţi: Găsim rochii, sunt vedetele oricărui eveniment de nunţi. Costume de miri, încălţăminte, verighete, foto, video, inclusiv shot-urile pe care le vor consuma la propria nuntă”.

În 2022 se poartă nunțile în conace, castele sau în pădure

Trendurile s-au schimbat în cei doi ani de pandemie, spun specialiştii. Tinerii caută acum locuri cu poveste, în locul clasicelor ballroom-uri. Aşa că multe nunţi se vor ţine în conace, castele sau chiar în mijlocul pădurii.

Ramona Cumita, proprietar conac: ”Este un conac care are istorie, a aparţinut reginei Maria. Este prima proprietate pe care, fiind prinţesă, a deţinut-o în România. Se vor întâmpla din ce în ce mai multe evenimente în astfel de locaţii. Pe noi ne bucură nu numai că suntem proprietarii unui astfel de loc, dar cred că aici trebuie să rămânem, în zona asta de bun gust, de eleganţă”.

Festivalul de nunţi de la casa poporului se încheie mâine după amiază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cum vor arăta nunțile în 2022. Organizator: ”Cu siguranţă, nunţile vor fi fără mască anul ăsta”