Antena Meniu Search
x

Video Viitorii miri s-au înghesuit cu entuziasm la târgul de nunţi din Timişoara. Ce se poartă în 2022?

Industria nunților speră într-o revenire spectaculoasă în 2022. La Timişoara, primul târg de nuntă din pandemie a fost primit cu mult entuziasm de tinerii care amână marele pas de doi ani. Ce se poartă în 2022? Ineditul!

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 08.01.2022, 20:55

Vezi și

Un eveniment aşteptat cu nerăbdare de mii de tineri: primul târg de nunți din pandemie. Mădălina de exemplu, și-a amânat o dată nuntă, însă acum speră că, în vara, să spună cel mai hotărât DA din viaţa ei, fără prea multe restricții.

Mădălina, viitoare mireasă: Restricțiile astea mă cam sperie un pic din cauza că și anul trecut noi am anulat evenimentul din cauza acestei probleme, avem destul de multe persoane , nu toată lumea e vaccinată și la fel și acum... că ne apropiem de cel de-al cincilea val am programat cam tot, mai avem rochia, costumul și verighetele. 

Marea provocare e să-şi găsească rochia perfectă.

Mădălina, viitoare mireasă: Nu știu nici eu exact ce caut, în principiu am probat mai devreme o rochiță, dar am vrut să mai încerc. 

Pe acelaşi subiect

O altă mireasă a găsit rochia care o va pune în valoare în cea mai importantă zi din viaţa ei.

Cu rochii spectaculoase, costume bine croite și în locuri inedite, departe de oraşe. Așa se vor desfășura evenimentele anul acesta. Pentru că în pandemie ne-am apropiat foarte mult de natură, viitorii miri preferă locurile din afară orașelor, un hambar de exemplu, poate fi spațiul perfect pentru organizarea unui eveniment cu bufet suedez, live cooking show sau chiar foc de tabără pentru invitați. 

Tortul trebuie să fie şi el unul spectaculos

Tortul e piesa de rezistenţă care trebuie să aibă o intrare spectaculoasă.

Mirela, reprezentant cofetărie: Acest suport hexagonal care vine cu un tort ales de dumneavoastră este piesa noastră de rezistenţă, intra întreaga structură pe roţi şi este minunea care încântă fiecare eveniment. 

Anul acesta, clasicele fotografii se pot înlocui cu picturi, realizate LIVE.

Sebastian, artist plastic: Eu pun nuntă pe pânză, este un concept nou care implică un pictor care vine la voi la eveniment și realizează un tablou live. Se realizează timp de 10 ore, eu vin cu câteva ore înaintea invitaților și pe măsură ce apare lumea îi pun în tablou. 

Dacă nu ne punem invitaţii în tablou, îi putem pune într-un albun virtual inedit.

Printre serviciile oferite la târgul de nunți sunt, în premieră, și cele medicale. Mai exact, asistente care îi vor testa pe invitați.

Carman Caragea, organizator: Sperăm că în vară evenimentele să se poată ține în condiții normale. 

Târgul de nunţi de la Timişoara e deschis până duminică seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Viitorii miri s-au înghesuit cu entuziasm la târgul de nunţi din Timişoara. Ce se poartă în 2022?