Antena Meniu Search
x

O mireasă a anunţat că vrea să divorţeze la doar o zi de la nuntă, pentru că soţul a băgat-o cu faţa în tort în timpul ceremoniei

O femeie a dezvăluit motivul pentru care s-a despărţit de soţul ei la doar o zi după nuntă, pentru că acesta a ignorat o regulă extrem de importantă pe care aceasta i-o ceruse, demonstrându-i că nu o respectă îndeajuns.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.02.2022, 08:22

Imagine ilustrativă
O mireasă a anunţat că vrea să divorţeze la doar o zi de la nuntă, pentru că soţul a băgat-o cu faţa în tort în timpul ceremoniei - Shutterstock

Proaspăta mireasă a vorbit despre ce s-a întâmplat printr-un interviu dat unei reviste americane, sub pseudonimul „Give Him Til February”, explicând că s-a căsătorit chiar înainte de Crăciun, dar acum speră să obţină cât mai repede decizia de divorţ sau de anulare a căsătoriei până la finalul lunii ianuarie. Motivul? Lipsa de respect a soţului ei.

În ciuda faptului că a doua zi, imediat după nuntă, aceasta a anunţat că totul s-a terminat între ei şi că povestea de dragoste a fost doar o iluzie atât timp cât nu există respect, în timpul sărbătorilor de Crăciun mai mulţi prieteni şi chiar membri de familie au rugat-o să-i ofere acestuia o a doua şansă şi să nu renunţe „de la primul obstacol”.

Citește și: Comportamente care duc la divorț. De ce ajung să se departă cuplurile

„Nu mi-a păsat niciodată să mă căsătoresc, dar nu m-am opus. Așa că, atunci când iubitul meu m-a cerut în căsătorie în 2020, am decis să mergem mai depate şi să facem asta. Fiecare ne-am asumat aproximativ jumătate din responsabilitatea organizării nunții, dar cred că am fost destul de rezonabilă în privința compromisurilor atunci când el își dorea ceva cu adevărat. Singura mea regulă, extrem de importantă, a fost să nu mă mânjească de tort pe faţă în timpul recepţiei de nuntă. Fiind un om rezonabil, care mă cunoaște bine, nu a făcut-o. În schimb, m-a prins de ceafă și mi-a băgat capul în tort. A fost planificat totul din moment ce tortul a fost DISTRUS, iar el avea o grămadă de prăjituri cumpărate ca rezervă pentru invitaţi”, a povestit mireasa.

Pe acelaşi subiect

Ea a continuat să explice cum a plecat a doua zi, fără niciun regret. Totuşi, de sărbători „toată lumea” s-a adunat pentru a o implora să-i dea o a doua șansă bărbatului. A fost întrebată de asemenea dacă nu cumva „a reacţionat exagerat” pentru că este claustrofobă în urma unui accident de maşină şi că „a intrat în panică”, după ce a fost îminsă cu faţa în tort, a adăugat femeia. În ciuda faptului că le-a explicat apropiaţilor că dragostea pe care o are faţă de soţul ei nu o poate face să se răzgândească, prietenii şi rudele au asigurat-o că face o mare greşeală divorţând atât de repede.

Reacţiile oamenilor, pe măsura întâmplării

Jurnalista Jenée Desmond-Harris, care scrie rubrica Agony Aunt, a sfătuit-o pe femeie să continue cu divorțul, scriind: „Fă-ţi o analiză în minte şi vezi care sunt persoanele dragi care nu par să pună preţ pe fericirea ta”. Rubrica a devenit acum virală, sute de oameni fiind șocați de comportamentul soțului şi aplaudând curajul miresei de a pune punct de la primul semn negativ, relatează Daily Mail.

„Mi se pare că el a afirmat de la început că nu-i pasă de ceea ce se simte ea sau de ce cere, așa că sunt de acord cu decizia ei”

„Nu e în regulă, mă îndoiesc că acesta ar fi fost primul semn negativ, dar cu siguanţă trebuie să fie ultimul. Nu privi în urmă”

„Ar fi trebuit să-i spună cât costă un tort bun de nuntă. Totuși presupun că mai puțin decât divorțul iminent care ar trebui să aibă loc cu siguranță”

„Dacă s-a întâmplat acest lucru, ea are dreptate să divorțeze de el. Nu îmi pot imagina nici măcar ideea că trebuie să-i spun persoanei cu care mă căsătoresc să nu facă asta: «Te rog, nu mă ataca fizic și nu mă umili la nunta noastră în faţa oamenilor, nuntă pentru care mi-am făcut coafura și machiajul profesional și voi purta o ținută mai scumpă decât cea normală, mulțumesc». Pur şi simplu jignitor să nu priceapă aşa ceva”

„Ea a stabilit o limită clară, iar el a încălcat-o. Are dreptate, să nu dea înapoi”

„Dacă nu recunoaște cât de importantă este claustrofobia pentru ea în acest stadiu incipient, atunci nu îi va păsa mai târziu. Fugi fată”

„Demonstrațiile de dispreț sunt cel mai bun semn pentru o căsătorie îndreptată spre eșec”

„Dacă ai stabilit o linie clară cu partenerul tău, în special în ceea ce privește ceva fizic, iar acesta o încalcă în mod flagrant și deliberat în fața unei mulțimi de oameni, asta este ceea ce este cunoscut sub numele de semn toxic”, au scris cititorii revistei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mireasă a anunţat că vrea să divorţeze la doar o zi de la nuntă, pentru că soţul a băgat-o cu faţa în tort în timpul ceremoniei