Antena Meniu Search
x

Alexandra Piscupescu, de trei ori pe podium

Doua medalii de argint, una de bronz si doua locuri langa podium. Asta a reusit sa obtina sportiva Alexandra Piscupescu, la Cupa Mondiala de Gimnastica Ritmica, gazduita in premiera de tara noastra

Vezi și

Gimnasta romanca Alexandra Piscupescu a fost cea care a stralucit la Cupa Mondiala la Gimnastica Ritmica, organizata in premiera la Bucuresti.

Timp de patru zile, peste 200 de sportive din 25 de tari, s-au intrecut in miscari spectaculoase pe ringul amenajat de Federatia Romana de Gimnastica Ritmica in incinta Salii Polivalente. “Suntem foarte onorati pentru aceasta organizare si speram ca Laura Costa, cea care va face raportul la Federatia Internationala va face un raport bun”, a declarat Irina Deleanu, presedintele Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica.

Si la gimnastica ritmica, tara noastra s-a facut remarcata. Alexandra Piscupescu, o tanara de 18 ani, a reusit sa ajunga de trei ori pe podium. Argintul l-a castigat la probele de cerc si minge, iar la panglica, obiectul ei preferat, a primit medalia de bronz. “Sunt foarte fericita, pentru ca azi am facut cel mai bun rezultat al meu de pana acum si anume am luat trei medalii, una de argint si doua de bronz si sper chiar la mai bine, pe viitor”, a spus tanara gimnasta.

In finala de duminica, sportiva romanca a fost acompaniata in timpul exercitiilor de tenorul Bogdan Mihai. “In premiera mondiala, de altfel, ca un tenor sa cante live si o gimnastica sa execute probele, la covor, in acelasi timp”, a spus tenorul.

Alexandra Piscupescu a fost buna si la maciuri. A luat locul patru. Si locul cinci la individual compus. Trofeele de aur au fost castigate de sportive din Rusia si Belarus. Cupa mondiala, organizata in premiera in Romania, a avut premii totale de peste 22.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Alexandra Piscupescu, de trei ori pe podium