Antena Meniu Search
x

Cursa ca-n filme cu traficanti de droguri

Un control in trafic banal s-a transformat intr-o cursa ca-n filme. Politistii au luat urma unei masini care a incercat sa ocoleasca filtrul rutier si dupa cativa kilometri au reusit sa o blocheze

Vezi și

Politistii de la Rutiera erau la un filtru pe Bulevardul Liviu Rebreanu. La un moment dat au observat un autoturism care a incercat sa-i evite. “In momentul in care a vazut echipajele de politie, a efectuat virajul la dreapta pe stradutele laturalnice, incercand sa fuga”, a explicat inspcetorul Catalin Tudorache.

Politistii au pornit in urmarirea autoturismului, iar soferul in loc sa opreasca, a accelerat. Dar a fost blocat in cele din urma de echipajul de politie. Dar prietenul sau nu s-a lasat prins si urmarirea a continuat pe jos. “Dupa o fuga de aproximativ doua minute, persoana din dreapta a coborat in fuga, aruncand o punga in care se aflau cinci pachete cu substante vegetale care par a fi droguri. Nu numai droguri au gasit politistii. In usa masinii, au gasit si o seringa sigilata", a mai spus Tudorache.

Poltistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce fel de substante se aflau in pungi. Tinerii risca pana la 15 de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cursa ca-n filme cu traficanti de droguri